Het weer || Belangrijke informatie 

Heel Handel Doet

HEEL HANDEL DOET

Zaterdag 10 maart liet Handel weer eens zien waar het groot is, nl. samen de schouders er onder zetten. “Heel Handel Doet” groeit als een olievlek. Dit jaar kon men zelfs op 8 plaatsen aan de slag, gecoördineerd door “Dorpsoverleg Handel”.

Bij St.Jeugdbelangen op het veldje van ’t Hôfke, leek het wel of ze op kamp waren. Alle tentjes werden opgezet en gecontroleerd en gerepareerd voor het kamp.

De tennisclub heeft er nieuwe speeltoestellen voor de kleintjes bij en het interieur van de kantine werd opgeknapt en aangekleed.

Waterskivereniging De Rooye Plas is o.a. druk bezig geweest met het schoonmaken van de springschans en opknappen van buiten-meubilair.

Bij de Ontmoeting stond niets meer op z’n plek. Alles werd zorgvuldig gecontroleerd, schoongemaakt en bekeken of het nog gebruikt kan worden.

Buurtvereniging Handel Zuid heeft het openbaar groen en de jeu de boulebaan aangepakt. Dat de baan niet waterpas was zag men onlangs met het maken van de schaatsbaan; het ijs was niet overal even dik!!

 Speelweide zijn diverse toestellen weer opgeknapt en het looppad van de kabelbaan is vernieuwd. De weideligt er weer mooi bij voor een nieuw speelseizoen.
 
Bij toneelvereniging De Kern is het bruggetje is vernieuwd, zijn banken bijgemaakt voor extra zitplaatsen, bladeren  geruimd en het kernpunt opgeruimd. Alles is opnieuw gesorteerd, afgestoft en opgeruimd wat overbodig is
Na de middag zijn de leden van de fanfare ook in actie gekomen. Alle instrumenten werden zorgvuldig uit elkaar gehaald, gepoetst en gesmeerd en weer in elkaar gezet. Of dit goed gedaan is, dat horen we op Koningsdag wel……
 
 Thea, onze dorpsondersteuner, kwam ook nog langs met twee mensen van de LEV-groep, met voor iedereen een lekkere appel. Om half 1 stond er voor alle vrijwilligers een door de Rabobank verzorgde lunch klaar in de Bron .
  
Na afloop is nog wat nagepraat, gedronken en een hapje gegeten bij de Tennisclub. Dit werd aangeboden door het Dorpsoverleg.
 
Kortom we kunnen weer terug kijken op een superdag!!! Namens Dorpsoverleg Handel iedereen heel hartelijk bedankt voor de deelname. Hopelijk weer tot volgend jaar!